Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157
Назва: Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах
Інші назви: Obgruntuvannia vmistu konoplianoi dobavky u mafinakh
Автори: Дмитрик, Тетяна Сергіївна
Dmytryk, Tetiana Serhiivna
Ключові слова: борошяняні кондитерські вироби
boroshianiani kondyterski vyroby
мафіни
mafiny
конопляний протеїн
konoplianyi protein
глазурь
hlazur
конопляне борошно
konopliane boroshno
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Дмитрик Т. С. Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Дмитрик Тетяна Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – оцінка впливу різних факторів, таких як додавання конопляного протеїну та умови зберігання, на реологічні, текстурні та органолептичні властивості мафінів, а також визначення оптимальних умов для збереження їх якості та безпечності. Об'єкт дослідження: мафіни, виготовлені з різним вмістом конопляного протеїну та за різних умов зберігання. Предмет дослідження: зміни реологічних, текстурних та органолептичних властивостей мафінів залежно від концентрації конопляного протеїну та умов їх зберігання, а також оцінка впливу упаковки на збереження якості продукту. Meta doslidzhennia – otsinka vplyvu riznykh faktoriv, takykh yak dodavannia konoplianoho proteinu ta umovy zberihannia, na reolohichni, teksturni ta orhanoleptychni vlastyvosti mafiniv, a takozh vyznachennia optymalnykh umov dlia zberezhennia yikh yakosti ta bezpechnosti. Obiekt doslidzhennia: mafiny, vyhotovleni z riznym vmistom konoplianoho proteinu ta za riznykh umov zberihannia. Predmet doslidzhennia: zminy reolohichnykh, teksturnykh ta orhanoleptychnykh vlastyvostei mafiniv zalezhno vid kontsentratsii konoplianoho proteinu ta umov yikh zberihannia, a takozh otsinka vplyvu upakovky na zberezhennia yakosti produktu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитрик Т. С..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.