Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Title: | Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam boroshna zerna trytykale |
Authors: | Петренко, Дар’я Олексіївна Petrenko, Daria Oleksiivna |
Keywords: | борошно boroshno тритикале trytykale кондитерські вироби kondyterski vyroby пшениця pshenytsia клефковни klefkovny |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Петренко Д. О. Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Петренко Дар’я Олексіївна; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168 |
Abstract: | Метою дослідження є розробка технологій борошняних кондитерських виробів із тритикалевого сіяного борошна. Об’єкт дослідження – процес виробництва борошняних кондитерських виробів збагачених тритикалієвим борошном сіяним. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових кондитерських напівфабрикатів від кількості введеного борошна зерна тритикале. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz trytykalevoho siianoho boroshna. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh trytykaliievym boroshnom siianym. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh kondyterskykh napivfabrykativ vid kilkosti vvedenoho boroshna zerna trytykale. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Петренко Д. О..pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.