Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Title: Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam boroshna zerna trytykale
Authors: Петренко, Дар’я Олексіївна
Petrenko, Daria Oleksiivna
Keywords: борошно
boroshno
тритикале
trytykale
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
пшениця
pshenytsia
клефковни
klefkovny
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Петренко Д. О. Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Петренко Дар’я Олексіївна; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Abstract: Метою дослідження є розробка технологій борошняних кондитерських виробів із тритикалевого сіяного борошна. Об’єкт дослідження – процес виробництва борошняних кондитерських виробів збагачених тритикалієвим борошном сіяним. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових кондитерських напівфабрикатів від кількості введеного борошна зерна тритикале. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz trytykalevoho siianoho boroshna. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh trytykaliievym boroshnom siianym. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh kondyterskykh napivfabrykativ vid kilkosti vvedenoho boroshna zerna trytykale.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петренко Д. О..pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.