Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Назва: Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam boroshna zerna trytykale
Автори: Петренко, Дар’я Олексіївна
Petrenko, Daria Oleksiivna
Ключові слова: борошно
boroshno
тритикале
trytykale
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
пшениця
pshenytsia
клефковни
klefkovny
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Петренко Д. О. Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Петренко Дар’я Олексіївна; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є розробка технологій борошняних кондитерських виробів із тритикалевого сіяного борошна. Об’єкт дослідження – процес виробництва борошняних кондитерських виробів збагачених тритикалієвим борошном сіяним. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових кондитерських напівфабрикатів від кількості введеного борошна зерна тритикале. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz trytykalevoho siianoho boroshna. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh trytykaliievym boroshnom siianym. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh kondyterskykh napivfabrykativ vid kilkosti vvedenoho boroshna zerna trytykale.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11168
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко Д. О..pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.