Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172| Title: | Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam fruktovykh ta ovochevykh poroshkiv |
| Authors: | Стрижак, Руслана Геннадіївна Stryzhak, Ruslana Hennadiivna |
| Keywords: | кондиетрські вироби kondyetrski vyroby кекси keksy фрукти frukty овочі ovochi харчові волокна kharchovi volokna |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Стрижак Руслана Геннадіївна; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172 |
| Abstract: | Мета дослідження – розробка науково-обґрунтованих технологій виробництва функціональних борошняних виробів із додаванням фруктових і овочевих порошків, отриманих із побічних продуктів прямого віджиму соків (вичавки, помел і пюре). Об’єктом досліджень є борошняні кондитерські вироби із додаванням фруктових і овочевих порошків. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу виготовлення борошняних кондитерських виробів та їх вплив на показники якості. Meta doslidzhennia – rozrobka naukovo-obgruntovanykh tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh vyrobiv iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv, otrymanykh iz pobichnykh produktiv priamoho vidzhymu sokiv (vychavky, pomel i piure). Obiektom doslidzhen ye boroshniani kondyterski vyroby iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Стрижак Р. Г..pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
