Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172
Назва: | Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam fruktovykh ta ovochevykh poroshkiv |
Автори: | Стрижак, Руслана Геннадіївна Stryzhak, Ruslana Hennadiivna |
Ключові слова: | кондиетрські вироби kondyetrski vyroby кекси keksy фрукти frukty овочі ovochi харчові волокна kharchovi volokna |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Стрижак Руслана Геннадіївна; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172 |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – розробка науково-обґрунтованих технологій виробництва функціональних борошняних виробів із додаванням фруктових і овочевих порошків, отриманих із побічних продуктів прямого віджиму соків (вичавки, помел і пюре). Об’єктом досліджень є борошняні кондитерські вироби із додаванням фруктових і овочевих порошків. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу виготовлення борошняних кондитерських виробів та їх вплив на показники якості. Meta doslidzhennia – rozrobka naukovo-obgruntovanykh tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh vyrobiv iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv, otrymanykh iz pobichnykh produktiv priamoho vidzhymu sokiv (vychavky, pomel i piure). Obiektom doslidzhen ye boroshniani kondyterski vyroby iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стрижак Р. Г..pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.