Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172
Назва: Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam fruktovykh ta ovochevykh poroshkiv
Автори: Стрижак, Руслана Геннадіївна
Stryzhak, Ruslana Hennadiivna
Ключові слова: кондиетрські вироби
kondyetrski vyroby
кекси
keksy
фрукти
frukty
овочі
ovochi
харчові волокна
kharchovi volokna
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Стрижак Руслана Геннадіївна; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – розробка науково-обґрунтованих технологій виробництва функціональних борошняних виробів із додаванням фруктових і овочевих порошків, отриманих із побічних продуктів прямого віджиму соків (вичавки, помел і пюре). Об’єктом досліджень є борошняні кондитерські вироби із додаванням фруктових і овочевих порошків. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу виготовлення борошняних кондитерських виробів та їх вплив на показники якості. Meta doslidzhennia – rozrobka naukovo-obgruntovanykh tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh vyrobiv iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv, otrymanykh iz pobichnykh produktiv priamoho vidzhymu sokiv (vychavky, pomel i piure). Obiektom doslidzhen ye boroshniani kondyterski vyroby iz dodavanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu vyhotovlennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11172
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стрижак Р. Г..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.