Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11189
Title: | Обґрунтування параметрів та режимів роботи копача для збирання столових коренеплодів |
Other Titles: | Obgruntuvannia parametriv ta rezhymiv roboty kopacha dlia zbyrannia stolovykh koreneplodiv |
Authors: | Ільченко, Валерій Григорович Ilchenko, Valerii |
Keywords: | столові коренеплоди stolovi koreneplody роздільний спосіб збирання rozdilnyi sposib zbyrannia двоярусний робочий орган dvoiarusnyi robochyi orhan ріжуче-деформуюча поверхня rizhuche-deformuiucha poverkhnia деблокатор deblokator додаткове кришення ґрунту dodatkove kryshennia gruntu |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ільченко В. Г. Обґрунтування параметрів та режимів роботи копача для збирання столових коренеплодів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр": 208, Агроінженерія / Валерій Григорович Ільченко ; наук. кер. Геннадій Володимирович Теслюк ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11189 |
Abstract: | Мета роботи зменшення витрат енергії на збирання довгоплідних столових коренеплодів шляхом обґрунтування параметрів робочих органів і створення технічного засобу для мало енергоємного викопування довгоплідних столових коренеплодів.Meta roboty zmenshennia vytrat enerhii na zbyrannia dovhoplidnykh stolovykh koreneplodiv shliakhom obgruntuvannia parametriv robochykh orhaniv i stvorennia tekhnichnoho zasobu dlia malo enerhoiemnoho vykopuvannia dovhoplidnykh stolovykh koreneplodiv |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11189 |
Appears in Collections: | Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ільченко В. Г..pdf | 4,56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.