Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11189
Назва: Обґрунтування параметрів та режимів роботи копача для збирання столових коренеплодів
Інші назви: Obgruntuvannia parametriv ta rezhymiv roboty kopacha dlia zbyrannia stolovykh koreneplodiv
Автори: Ільченко, Валерій Григорович
Ilchenko, Valerii
Ключові слова: столові коренеплоди
stolovi koreneplody
роздільний спосіб збирання
rozdilnyi sposib zbyrannia
двоярусний робочий орган
dvoiarusnyi robochyi orhan
ріжуче-деформуюча поверхня
rizhuche-deformuiucha poverkhnia
деблокатор
deblokator
додаткове кришення ґрунту
dodatkove kryshennia gruntu
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ільченко В. Г. Обґрунтування параметрів та режимів роботи копача для збирання столових коренеплодів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Магістр": 208, Агроінженерія / Валерій Григорович Ільченко ; наук. кер. Геннадій Володимирович Теслюк ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11189
Короткий огляд (реферат): Мета роботи зменшення витрат енергії на збирання довгоплідних столових коренеплодів шляхом обґрунтування параметрів робочих органів і створення технічного засобу для мало енергоємного викопування довгоплідних столових коренеплодів.Meta roboty zmenshennia vytrat enerhii na zbyrannia dovhoplidnykh stolovykh koreneplodiv shliakhom obgruntuvannia parametriv robochykh orhaniv i stvorennia tekhnichnoho zasobu dlia malo enerhoiemnoho vykopuvannia dovhoplidnykh stolovykh koreneplodiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11189
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко В. Г..pdf4,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.