Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11499
Title: Підвищення рівня продуктивності корів різних порід залежно від структури раціону в фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області
Other Titles: Pidvyshchennia rivnia produktyvnosti koriv riznykh porid zalezhno vid struktury ratsionu v fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Бондаренко, Жанна Миколаївна
Bondarenko, Zhanna Mykolaivna
Keywords: продуктивність корів
produktyvnist koriv
раціони годівлі корів
ratsiony hodivli koriv
велика рогата худоба
velyka rohata khudoba
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Бондаренко Ж. М. Підвищення рівня продуктивності корів різних порід залежно від структури раціону в фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Жанна Миколаївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11499.
Abstract: Метою досліджень було встановлення підвищення рівня продуктивності корів різних порід в умовах фермерського господарства за рахунок введення в структуру раціону годівлі тварин в різні фази лактації енергетичної добавки ПауерМілк-70, яка створені на базі вуглеводних компонент, позитивно впливаючих на рівень засвоєння корму. Metoiu doslidzhen bulo vstanovlennia pidvyshchennia rivnia produktyvnosti koriv riznykh porid v umovakh fermerskoho hospodarstva za rakhunok vvedennia v strukturu ratsionu hodivli tvaryn v rizni fazy laktatsii enerhetychnoi dobavky PauerMilk-70, yaka stvoreni na bazi vuhlevodnykh komponent, pozytyvno vplyvaiuchykh na riven zasvoiennia kormu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11499
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бондаренко Ж. М..pdf634,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.