Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11499
Назва: | Підвищення рівня продуктивності корів різних порід залежно від структури раціону в фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Pidvyshchennia rivnia produktyvnosti koriv riznykh porid zalezhno vid struktury ratsionu v fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Бондаренко, Жанна Миколаївна Bondarenko, Zhanna Mykolaivna |
Ключові слова: | продуктивність корів produktyvnist koriv раціони годівлі корів ratsiony hodivli koriv велика рогата худоба velyka rohata khudoba |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Бондаренко Ж. М. Підвищення рівня продуктивності корів різних порід залежно від структури раціону в фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Жанна Миколаївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11499. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було встановлення підвищення рівня продуктивності корів різних порід в умовах фермерського господарства за рахунок введення в структуру раціону годівлі тварин в різні фази лактації енергетичної добавки ПауерМілк-70, яка створені на базі вуглеводних компонент, позитивно впливаючих на рівень засвоєння корму. Metoiu doslidzhen bulo vstanovlennia pidvyshchennia rivnia produktyvnosti koriv riznykh porid v umovakh fermerskoho hospodarstva za rakhunok vvedennia v strukturu ratsionu hodivli tvaryn v rizni fazy laktatsii enerhetychnoi dobavky PauerMilk-70, yaka stvoreni na bazi vuhlevodnykh komponent, pozytyvno vplyvaiuchykh na riven zasvoiennia kormu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11499 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко Ж. М..pdf | 634,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.