Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11502
Title: | Удосконалення технології відгодівлі м'ясних поросят у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli miasnykh porosiat u fermerskomu hospodarstvi «Iuran» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Коваленко, Анастасія Миколаївна Kovalenko, Anastasiia Mykolaivna |
Keywords: | свинарство svynarstvo удосконалення технології відгодівлі поросят udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli porosiat виробництво свинини vyrobnytstvo svynyny |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Коваленко А. М. Удосконалення технології відгодівлі м'ясних поросят у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Коваленко Анастасія Миколаївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11502. |
Abstract: | Метою роботи було удосконалення технології відгодівлі поросят в умовах фермерського господарства «Юран» завдяки використанню в раціонах годівлі молодняку віком 7-25 тижнів преміксу ПігПроТ ТМ АгроГруп. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli porosiat v umovakh fermerskoho hospodarstva «Iuran» zavdiaky vykorystanniu v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 7-25 tyzhniv premiksu PihProT TM AhroHrup. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11502 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коваленко А. М..pdf | 612,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.