Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11502
Назва: Удосконалення технології відгодівлі м'ясних поросят у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli miasnykh porosiat u fermerskomu hospodarstvi «Iuran» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Коваленко, Анастасія Миколаївна
Kovalenko, Anastasiia Mykolaivna
Ключові слова: свинарство
svynarstvo
удосконалення технології відгодівлі поросят
udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli porosiat
виробництво свинини
vyrobnytstvo svynyny
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Коваленко А. М. Удосконалення технології відгодівлі м'ясних поросят у фермерському господарстві «Юран» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Коваленко Анастасія Миколаївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11502.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було удосконалення технології відгодівлі поросят в умовах фермерського господарства «Юран» завдяки використанню в раціонах годівлі молодняку віком 7-25 тижнів преміксу ПігПроТ ТМ АгроГруп. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli porosiat v umovakh fermerskoho hospodarstva «Iuran» zavdiaky vykorystanniu v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 7-25 tyzhniv premiksu PihProT TM AhroHrup.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11502
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко А. М..pdf612,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.