Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504
Title: Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області
Other Titles: Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia kurchat-broileriv v Pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Oril-Lider» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Лиша, Наталія Сергіївна
Lysha, Nataliia Serhiivna
Keywords: вирощування курчат-бройлерів
vyroshchuvannia kurchat-broileriv
зростання птиці
zrostannia ptytsi
птахівництво
ptakhivnytstvo
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Лиша Н. С. Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лиша Наталія Сергіївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504.
Abstract: Метою роботи було встановлення технологічних особливостей вирощування курчат-бройлерів за використання в раціонах годівлі молодняку віком 14-42 діб кормового підкислювала «СК ПРО» як добавки, що зумовлює інтенсивне зростання птиці, підвищення рівня накопичення живої маси та збільшення економічного прибутку по галузі в цілому. Metoiu roboty bulo vstanovlennia tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia kurchat-broileriv za vykorystannia v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 14-42 dib kormovoho pidkysliuvala «SK PRO» yak dobavky, shcho zumovliuie intensyvne zrostannia ptytsi, pidvyshchennia rivnia nakopychennia zhyvoi masy ta zbilshennia ekonomichnoho prybutku po haluzi v tsilomu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лиша Н. С..pdf813,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.