Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504
Назва: Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області
Інші назви: Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia kurchat-broileriv v Pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Oril-Lider» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Лиша, Наталія Сергіївна
Lysha, Nataliia Serhiivna
Ключові слова: вирощування курчат-бройлерів
vyroshchuvannia kurchat-broileriv
зростання птиці
zrostannia ptytsi
птахівництво
ptakhivnytstvo
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Лиша Н. С. Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лиша Наталія Сергіївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було встановлення технологічних особливостей вирощування курчат-бройлерів за використання в раціонах годівлі молодняку віком 14-42 діб кормового підкислювала «СК ПРО» як добавки, що зумовлює інтенсивне зростання птиці, підвищення рівня накопичення живої маси та збільшення економічного прибутку по галузі в цілому. Metoiu roboty bulo vstanovlennia tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia kurchat-broileriv za vykorystannia v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 14-42 dib kormovoho pidkysliuvala «SK PRO» yak dobavky, shcho zumovliuie intensyvne zrostannia ptytsi, pidvyshchennia rivnia nakopychennia zhyvoi masy ta zbilshennia ekonomichnoho prybutku po haluzi v tsilomu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лиша Н. С..pdf813,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.