Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1150
Title: | Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування |
Other Titles: | Аnalysis of methods of hydrothermic processing of grain in the production of groats and flour for children's nutrition |
Authors: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Victoriya Філіпенко, Дмитро Вікторович Filipenko, Dmitro Мичкань, Інна Сергіївна Mychkan, Inna |
Keywords: | гідротермічна обробка, hydrothermal treatment, НВЧ нагрівання, microwave heating, зерно, grain, крупа, cereal, борошно flour |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Citation: | Калина В.С. Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування / В. С. Калина, Д. В. Філіпенко, І. С. Мичкань // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Вип.18.-Т.1.- 2018. – С. 204-209. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150 |
Abstract: | Дану роботу присвячено аналізу способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна спрямованих на поліпшення якості дитячого харчування.This work is devoted to the analysis of methods of hydrothermal grain processing the production groats and flour directed to improve the quality of children's nutrition |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150 |
ISSN: | 2078-0877 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ст_Калина_.pdf | 585,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.