Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1150
Title: Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування
Other Titles: Аnalysis of methods of hydrothermic processing of grain in the production of groats and flour for children's nutrition
Authors: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Victoriya
Філіпенко, Дмитро Вікторович
Filipenko, Dmitro
Мичкань, Інна Сергіївна
Mychkan, Inna
Keywords: гідротермічна обробка,
hydrothermal treatment,
НВЧ нагрівання,
microwave heating,
зерно,
grain,
крупа,
cereal,
борошно
flour
Issue Date: 2018
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Калина В.С. Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування / В. С. Калина, Д. В. Філіпенко, І. С. Мичкань // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Вип.18.-Т.1.- 2018. – С. 204-209. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150
Abstract: Дану роботу присвячено аналізу способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна спрямованих на поліпшення якості дитячого харчування.This work is devoted to the analysis of methods of hydrothermal grain processing the production groats and flour directed to improve the quality of children's nutrition
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150
ISSN: 2078-0877
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ст_Калина_.pdf585,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.