Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1150
Назва: | Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування |
Інші назви: | Аnalysis of methods of hydrothermic processing of grain in the production of groats and flour for children's nutrition |
Автори: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Victoriya Філіпенко, Дмитро Вікторович Filipenko, Dmitro Мичкань, Інна Сергіївна Mychkan, Inna |
Ключові слова: | гідротермічна обробка, hydrothermal treatment, НВЧ нагрівання, microwave heating, зерно, grain, крупа, cereal, борошно flour |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Калина В.С. Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування / В. С. Калина, Д. В. Філіпенко, І. С. Мичкань // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Вип.18.-Т.1.- 2018. – С. 204-209. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150 |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено аналізу способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна спрямованих на поліпшення якості дитячого харчування.This work is devoted to the analysis of methods of hydrothermal grain processing the production groats and flour directed to improve the quality of children's nutrition |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150 |
ISSN: | 2078-0877 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ст_Калина_.pdf | 585,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.