Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1150
Назва: Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування
Інші назви: Аnalysis of methods of hydrothermic processing of grain in the production of groats and flour for children's nutrition
Автори: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Victoriya
Філіпенко, Дмитро Вікторович
Filipenko, Dmitro
Мичкань, Інна Сергіївна
Mychkan, Inna
Ключові слова: гідротермічна обробка,
hydrothermal treatment,
НВЧ нагрівання,
microwave heating,
зерно,
grain,
крупа,
cereal,
борошно
flour
Дата публікації: 2018
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Калина В.С. Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування / В. С. Калина, Д. В. Філіпенко, І. С. Мичкань // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету . – Вип.18.-Т.1.- 2018. – С. 204-209. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено аналізу способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна спрямованих на поліпшення якості дитячого харчування.This work is devoted to the analysis of methods of hydrothermal grain processing the production groats and flour directed to improve the quality of children's nutrition
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1150
ISSN: 2078-0877
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ст_Калина_.pdf585,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.