Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1153
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Victoriya-
dc.contributor.authorТарабара, М.-
dc.contributor.authorTarabara, М.-
dc.date.accessioned2019-04-03T11:09:39Z-
dc.date.available2019-04-03T11:09:39Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКалина В.С. Альгінат натрію у продуктах харчування / В.С. Калина, М.В. Тарабара // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXVІ Міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2018, 16-18 травня 2018 р.: у 4 ч. Ч. IІ. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 236uk
dc.identifier.issn2222-2944-
dc.identifier.urihttps://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2018/S11/microcad18_57.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1153-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"uk
dc.subjectальгінат натріюuk
dc.subjectSodium alginateuk
dc.subjectгранульовані продуктиuk
dc.subjectgranulated productsuk
dc.subjectфруктово-овочеві сокиuk
dc.subjectfruit and vegetable juicesuk
dc.titleАльгінат натрію у продуктах харчуванняuk
dc.title.alternativeSodium alginate in fooduk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Калина_Тарабара.pdf267,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.