Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1153
Назва: | Альгінат натрію у продуктах харчування |
Інші назви: | Sodium alginate in food |
Автори: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Victoriya Тарабара, М. Tarabara, М. |
Ключові слова: | альгінат натрію Sodium alginate гранульовані продукти granulated products фруктово-овочеві соки fruit and vegetable juices |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" |
Бібліографічний опис: | Калина В.С. Альгінат натрію у продуктах харчування / В.С. Калина, М.В. Тарабара // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXVІ Міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2018, 16-18 травня 2018 р.: у 4 ч. Ч. IІ. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 236 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2018/S11/microcad18_57.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1153 |
ISSN: | 2222-2944 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Калина_Тарабара.pdf | 267,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.