Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11575
Title: | Оптимізація елементів технологічного процесу виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Optymizatsiia elementiv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Rassvet» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Печорський, Олександр Романович Pechorskyi, Oleksandr Romanovych |
Keywords: | відгодівля fattening виробництво production технологія technology свиноматки sows |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Печорський О. Р. Оптимізація елементів технологічного процесу виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Печорський Олександр Романович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11575. |
Abstract: | У роботі описано технологію виробництва свинини, а також проаналізовано рівень продуктивних ознак за прийнятою в господарстві системою розведення. Здійснено оцінку доцільності впровадження проектних рішень. Проведено розрахунки рентабельності виробництва свинини. The paper describes the technology of pork production and analyzes the level of productive traits based on the breeding system adopted in the farm. An assessment of the feasibility of implementing project solutions has been carried out. Profitability calculations for pork production have also been conducted. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11575 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Печорський О. Р..pdf | 653,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.