Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11575
Назва: Оптимізація елементів технологічного процесу виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia elementiv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Rassvet» Samarivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Печорський, Олександр Романович
Pechorskyi, Oleksandr Romanovych
Ключові слова: відгодівля
fattening
виробництво
production
технологія
technology
свиноматки
sows
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Печорський О. Р. Оптимізація елементів технологічного процесу виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Рассвет» Самарівського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Печорський Олександр Романович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11575.
Короткий огляд (реферат): У роботі описано технологію виробництва свинини, а також проаналізовано рівень продуктивних ознак за прийнятою в господарстві системою розведення. Здійснено оцінку доцільності впровадження проектних рішень. Проведено розрахунки рентабельності виробництва свинини. The paper describes the technology of pork production and analyzes the level of productive traits based on the breeding system adopted in the farm. An assessment of the feasibility of implementing project solutions has been carried out. Profitability calculations for pork production have also been conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11575
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Печорський О. Р..pdf653,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.