Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1160
Назва: Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду
Інші назви: Directly meet technology of malting malt
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovaliova, Olena
Шулякевич, Ж. Г.
Shuliakevych, Z.
Ключові слова: солод
malt
жито
rye
технологія
technology
виробництво
production
удосконалення
refinement
харчова галузь
food industry
активована вода
activated water
нерівноважна плазма
nonequilibrium plasma
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ковальова О. С. Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду/ О. С. Ковальова , Ж. Г. Шулякевич // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнар. наук.-практ. конф.( 5–7 вересня 2017 р.-Харків) : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. — С.255-256.- Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160
Короткий огляд (реферат): Отримано результати досліджень впливу плазмохімічно активованих розчинів на процес пророщування житнього солоду і його якісні показники. Установлено, що обробка зерна активованими розчинами дає змогу інтенсифікувати процес солодорощення, значно скоротити тривалість оцукрювання крохмалю, а також підвищити розчинність низки важливих речовин солоду. Становить інтерес використання плазмохімічно обробленої води як агента зволоження зерна жита з метою отримання якісного житнього солоду без будь якого додавання хімічних сполук.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf4,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.