Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1160
Title: | Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду |
Other Titles: | Directly meet technology of malting malt |
Authors: | Ковальова, Олена Сергіївна Kovaliova, Olena Шулякевич, Ж. Г. Shuliakevych, Z. |
Keywords: | солод malt жито rye технологія technology виробництво production удосконалення refinement харчова галузь food industry активована вода activated water нерівноважна плазма nonequilibrium plasma |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет |
Citation: | Ковальова О. С. Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду/ О. С. Ковальова , Ж. Г. Шулякевич // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнар. наук.-практ. конф.( 5–7 вересня 2017 р.-Харків) : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. — С.255-256.- Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160 |
Abstract: | Отримано результати досліджень впливу плазмохімічно активованих розчинів на процес пророщування житнього солоду і його якісні показники. Установлено, що обробка зерна активованими розчинами дає змогу інтенсифікувати процес солодорощення, значно скоротити тривалість оцукрювання крохмалю, а також підвищити розчинність низки важливих речовин солоду. Становить інтерес використання плазмохімічно обробленої води як агента зволоження зерна жита з метою отримання якісного житнього солоду без будь якого додавання хімічних сполук. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.