Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1160
Назва: | Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду |
Інші назви: | Directly meet technology of malting malt |
Автори: | Ковальова, Олена Сергіївна Kovaliova, Olena Шулякевич, Ж. Г. Shuliakevych, Z. |
Ключові слова: | солод malt жито rye технологія technology виробництво production удосконалення refinement харчова галузь food industry активована вода activated water нерівноважна плазма nonequilibrium plasma |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Ковальова О. С. Напрям удосконалення технології виробництва житнього солоду/ О. С. Ковальова , Ж. Г. Шулякевич // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнар. наук.-практ. конф.( 5–7 вересня 2017 р.-Харків) : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. — С.255-256.- Код доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160 |
Короткий огляд (реферат): | Отримано результати досліджень впливу плазмохімічно активованих розчинів на процес пророщування житнього солоду і його якісні показники. Установлено, що обробка зерна активованими розчинами дає змогу інтенсифікувати процес солодорощення, значно скоротити тривалість оцукрювання крохмалю, а також підвищити розчинність низки важливих речовин солоду. Становить інтерес використання плазмохімічно обробленої води як агента зволоження зерна жита з метою отримання якісного житнього солоду без будь якого додавання хімічних сполук. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1160 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 4,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.