Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1161
Title: Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій
Other Titles: The germination of grain raw materials using advanced technologies
Authors: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovaliova, Olena
Савітченко, Катерина
Savitchenko, Katerina
Перкова, Анна
Perkova, Anna
Keywords: пророщування
germination
зерно
grain
зернова сировина
grain raw materials
ячмінь
barley
жито
rye
овес
oats
солод
malt
активовані водні розчини
activated aqueous solutions
озонування
ozonation
Issue Date: 2018
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Ковальова О. Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій / О. Ковальова, К. Савітченко, А. Перкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.: Матеріали 84-ї міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, (Київ - 23-24 квіт. 2018 р.) – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 281.
Abstract: Експериментально доведено доцільність застосування активованих водних розчинів при замочуванні зернових культур. Застосування активованих розчинів в виробництві солоду дозволить розширити технологічні можливості виробництва високоякісного солоду, підвищити якість та екологічну безпеку продукту та значно скоротити витрати на виробництво, за рахунок скорочення часу виробничого процесу. Озонована вода також має інтенсифікуючи властивості та покращує ряд показників якості солодів. В тезах наведена порівняльна характеристика цих двох технологій.
URI: http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2018/Part%201.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1161
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6-281.pdf322,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.