Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1161
Title: | Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій |
Other Titles: | The germination of grain raw materials using advanced technologies |
Authors: | Ковальова, Олена Сергіївна Kovaliova, Olena Савітченко, Катерина Savitchenko, Katerina Перкова, Анна Perkova, Anna |
Keywords: | пророщування germination зерно grain зернова сировина grain raw materials ячмінь barley жито rye овес oats солод malt активовані водні розчини activated aqueous solutions озонування ozonation |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Ковальова О. Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій / О. Ковальова, К. Савітченко, А. Перкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.: Матеріали 84-ї міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, (Київ - 23-24 квіт. 2018 р.) – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 281. |
Abstract: | Експериментально доведено доцільність застосування активованих водних розчинів при замочуванні зернових культур. Застосування активованих розчинів в виробництві солоду дозволить розширити технологічні можливості виробництва високоякісного солоду, підвищити якість та екологічну безпеку продукту та значно скоротити витрати на виробництво, за рахунок скорочення часу виробничого процесу. Озонована вода також має інтенсифікуючи властивості та покращує ряд показників якості солодів. В тезах наведена порівняльна характеристика цих двох технологій. |
URI: | http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2018/Part%201.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1161 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.