Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1161
Назва: | Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій |
Інші назви: | The germination of grain raw materials using advanced technologies |
Автори: | Ковальова, Олена Сергіївна Kovaliova, Olena Савітченко, Катерина Savitchenko, Katerina Перкова, Анна Perkova, Anna |
Ключові слова: | пророщування germination зерно grain зернова сировина grain raw materials ячмінь barley жито rye овес oats солод malt активовані водні розчини activated aqueous solutions озонування ozonation |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Ковальова О. Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій / О. Ковальова, К. Савітченко, А. Перкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.: Матеріали 84-ї міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, (Київ - 23-24 квіт. 2018 р.) – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 281. |
Короткий огляд (реферат): | Експериментально доведено доцільність застосування активованих водних розчинів при замочуванні зернових культур. Застосування активованих розчинів в виробництві солоду дозволить розширити технологічні можливості виробництва високоякісного солоду, підвищити якість та екологічну безпеку продукту та значно скоротити витрати на виробництво, за рахунок скорочення часу виробничого процесу. Озонована вода також має інтенсифікуючи властивості та покращує ряд показників якості солодів. В тезах наведена порівняльна характеристика цих двох технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2018/Part%201.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1161 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-281.pdf | 322,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.