Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1161
Назва: Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій
Інші назви: The germination of grain raw materials using advanced technologies
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovaliova, Olena
Савітченко, Катерина
Savitchenko, Katerina
Перкова, Анна
Perkova, Anna
Ключові слова: пророщування
germination
зерно
grain
зернова сировина
grain raw materials
ячмінь
barley
жито
rye
овес
oats
солод
malt
активовані водні розчини
activated aqueous solutions
озонування
ozonation
Дата публікації: 2018
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Ковальова О. Пророщування зернової сировини з використанням прогресивних технологій / О. Ковальова, К. Савітченко, А. Перкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.: Матеріали 84-ї міжнародної наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, (Київ - 23-24 квіт. 2018 р.) – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 281.
Короткий огляд (реферат): Експериментально доведено доцільність застосування активованих водних розчинів при замочуванні зернових культур. Застосування активованих розчинів в виробництві солоду дозволить розширити технологічні можливості виробництва високоякісного солоду, підвищити якість та екологічну безпеку продукту та значно скоротити витрати на виробництво, за рахунок скорочення часу виробничого процесу. Озонована вода також має інтенсифікуючи властивості та покращує ряд показників якості солодів. В тезах наведена порівняльна характеристика цих двох технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2018/Part%201.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1161
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6-281.pdf322,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.