Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Title: | Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів |
Other Titles: | Prospects for the use of buckwheat malt in the production of malt extracts |
Authors: | Безжовча, Д. О. Bezzhovcha, D. O. Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova, Olena Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii |
Keywords: | гречка buckwheat гречаний солод buckwheat malt солодові екстракти malt extracts |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Citation: | Безжовча Д. О. Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів / Д. О. Безжовча, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь : ТДАТУ, 2022. – С. 190-192. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787 |
Abstract: | Проаналізовано основні фактори, що мають вплив на якісні показники гречаного солоду та його подальшого використання у бродильній промисловості. Proanalizovano osnovni faktory, shcho maiut vplyv na yakisni pokaznyky hrechanoho solodu ta yoho podalshoho vykorystannia u brodylnii promyslovosti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787 |
ISSN: | ISSN 2078-0877 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124.Матеріали.pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.