Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Title: Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів
Other Titles: Prospects for the use of buckwheat malt in the production of malt extracts
Authors: Безжовча, Д. О.
Bezzhovcha, D. O.
Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii
Keywords: гречка
buckwheat
гречаний солод
buckwheat malt
солодові екстракти
malt extracts
Issue Date: 2022
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Citation: Безжовча Д. О. Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів / Д. О. Безжовча, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь : ТДАТУ, 2022. – С. 190-192. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Abstract: Проаналізовано основні фактори, що мають вплив на якісні показники гречаного солоду та його подальшого використання у бродильній промисловості. Proanalizovano osnovni faktory, shcho maiut vplyv na yakisni pokaznyky hrechanoho solodu ta yoho podalshoho vykorystannia u brodylnii promyslovosti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
ISSN: ISSN 2078-0877
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124.Матеріали.pdf1,88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.