Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Назва: | Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів |
Інші назви: | Prospects for the use of buckwheat malt in the production of malt extracts |
Автори: | Безжовча, Д. О. Bezzhovcha, D. O. Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova, Olena Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii |
Ключові слова: | гречка buckwheat гречаний солод buckwheat malt солодові екстракти malt extracts |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Бібліографічний опис: | Безжовча Д. О. Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів / Д. О. Безжовча, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь : ТДАТУ, 2022. – С. 190-192. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787 |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано основні фактори, що мають вплив на якісні показники гречаного солоду та його подальшого використання у бродильній промисловості. Proanalizovano osnovni faktory, shcho maiut vplyv na yakisni pokaznyky hrechanoho solodu ta yoho podalshoho vykorystannia u brodylnii promyslovosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787 |
ISSN: | ISSN 2078-0877 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
124.Матеріали.pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.