Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Назва: Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів
Інші назви: Prospects for the use of buckwheat malt in the production of malt extracts
Автори: Безжовча, Д. О.
Bezzhovcha, D. O.
Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii
Ключові слова: гречка
buckwheat
гречаний солод
buckwheat malt
солодові екстракти
malt extracts
Дата публікації: 2022
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Бібліографічний опис: Безжовча Д. О. Перспективи використання гречаного солоду у виробництві солодових екстрактів / Д. О. Безжовча, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. – Мелітополь : ТДАТУ, 2022. – С. 190-192. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні фактори, що мають вплив на якісні показники гречаного солоду та його подальшого використання у бродильній промисловості. Proanalizovano osnovni faktory, shcho maiut vplyv na yakisni pokaznyky hrechanoho solodu ta yoho podalshoho vykorystannia u brodylnii promyslovosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11787
ISSN: ISSN 2078-0877
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124.Матеріали.pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.