Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
Title: Особливості консервування харчової сировини з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів
Other Titles: Peculiarities of preservation of food raw materials using plasma-chemically activated aqueous solutions
Authors: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Keywords: консервування
preservation
харчова сировина
food raw materials
плазмохімічна активація
plasma chemical activation
консервуючи розчини
preserving solutions
Issue Date: 2022
Publisher: International Science Group
Citation: Ковальова О. С. Особливості консервування харчової сировини з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів / О. С. Ковальова // Implementation of modern technologies in science : The 13th International scientific and practical conference (Varna, December 20-23, 2022). – Varna, Bulgaria : International Science Group, 2022. – P. 516-526. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
Abstract: Запропонований метод консервування харчової сировини, що є універсальним і дозволяє консервувати, як окремі харчові продукти, наприклад овочі, так і багатокомпонентні харчові продукти і навіть напої. Плазмохімічно активовані водні розчини завдяки своїй специфічній структурі та властивостям, дозволяють виключити консерванти хімічної природи, збільшити строки зберігання продукту, покращити органолептичні властивості та значно здешевити виробництво, що робить технологію більш економічно доцільною. Zaproponovanyi metod konservuvannia kharchovoi syrovyny, shcho ye universalnym i dozvoliaie konservuvaty, yak okremi kharchovi produkty, napryklad ovochi, tak i bahatokomponentni kharchovi produkty i navit napoi. Plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny zavdiaky svoii spetsyfichnii strukturi ta vlastyvostiam, dozvoliaiut vykliuchyty konservanty khimichnoi pryrody, zbilshyty stroky zberihannia produktu, pokrashchyty orhanoleptychni vlastyvosti ta znachno zdeshevyty vyrobnytstvo, shcho robyt tekhnolohiiu bilsh ekonomichno dotsilnoiu.
URI: https://isg-konf.com/implementation-of-modern-technologies-in-science/
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
ISBN: ISBN – 979-8-88862-815-7
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
129.Матеріали.pdf5,71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.