Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
Назва: Особливості консервування харчової сировини з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів
Інші назви: Peculiarities of preservation of food raw materials using plasma-chemically activated aqueous solutions
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Ключові слова: консервування
preservation
харчова сировина
food raw materials
плазмохімічна активація
plasma chemical activation
консервуючи розчини
preserving solutions
Дата публікації: 2022
Видавництво: International Science Group
Бібліографічний опис: Ковальова О. С. Особливості консервування харчової сировини з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів / О. С. Ковальова // Implementation of modern technologies in science : The 13th International scientific and practical conference (Varna, December 20-23, 2022). – Varna, Bulgaria : International Science Group, 2022. – P. 516-526. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
Короткий огляд (реферат): Запропонований метод консервування харчової сировини, що є універсальним і дозволяє консервувати, як окремі харчові продукти, наприклад овочі, так і багатокомпонентні харчові продукти і навіть напої. Плазмохімічно активовані водні розчини завдяки своїй специфічній структурі та властивостям, дозволяють виключити консерванти хімічної природи, збільшити строки зберігання продукту, покращити органолептичні властивості та значно здешевити виробництво, що робить технологію більш економічно доцільною. Zaproponovanyi metod konservuvannia kharchovoi syrovyny, shcho ye universalnym i dozvoliaie konservuvaty, yak okremi kharchovi produkty, napryklad ovochi, tak i bahatokomponentni kharchovi produkty i navit napoi. Plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny zavdiaky svoii spetsyfichnii strukturi ta vlastyvostiam, dozvoliaiut vykliuchyty konservanty khimichnoi pryrody, zbilshyty stroky zberihannia produktu, pokrashchyty orhanoleptychni vlastyvosti ta znachno zdeshevyty vyrobnytstvo, shcho robyt tekhnolohiiu bilsh ekonomichno dotsilnoiu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://isg-konf.com/implementation-of-modern-technologies-in-science/
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11790
ISBN: ISBN – 979-8-88862-815-7
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
129.Матеріали.pdf5,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.