Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071
Title: Масообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах
Other Titles: Masoobminni protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh
Authors: Тертишний, Олег Олексадрович
Tertyshnyi, Oleh
Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Oleksandr
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii
Тертишна, Олена Вікторівна
Tertyshna, Olena
Keywords: харчова продукція
kharchova produktsiia
масообмінні процеси
masoobminni protsesy
технологічні і конструктивні параметри
tekhnolohichni i konstruktyvni parametry
методи визначення
metody vyznachennia
апарати і технологічне обладнання
aparaty i tekhnolohichne obladnannia
ректифікація, абсорбція і адсорбція
rektyfikatsiia, absorbtsiia i adsorbtsiia
екстракції та кристалізації у виробництві продуктів
ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi produktiv
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Масообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько, О. В. Тертишна ; ДДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 214 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071
Abstract: В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ масообмінних процесів, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів відповідних апаратів і технологічного обладнання для ректифікації, абсорбції, адсорбції, екстракції та кристалізації у виробництві харчової продукції. Посібник складено у відповідності до робочої програми дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: технологічного спрямування. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov masoobminnykh protsesiv, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv vidpovidnykh aparativ i tekhnolohichnoho obladnannia dlia rektyfikatsii, absorbtsii, adsorbtsii, ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi kharchovoi produktsii. Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: tekhnolohichnoho spriamuvannia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071
Appears in Collections:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Масообмінні процеси_Начальний посібник.pdf7,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.