Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071
Назва: | Масообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах |
Інші назви: | Masoobminni protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh |
Автори: | Тертишний, Олег Олексадрович Tertyshnyi, Oleh Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii Тертишна, Олена Вікторівна Tertyshna, Olena |
Ключові слова: | харчова продукція kharchova produktsiia масообмінні процеси masoobminni protsesy технологічні і конструктивні параметри tekhnolohichni i konstruktyvni parametry методи визначення metody vyznachennia апарати і технологічне обладнання aparaty i tekhnolohichne obladnannia ректифікація, абсорбція і адсорбція rektyfikatsiia, absorbtsiia i adsorbtsiia екстракції та кристалізації у виробництві продуктів ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi produktiv |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Масообмінні процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько, О. В. Тертишна ; ДДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 214 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071 |
Короткий огляд (реферат): | В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ масообмінних процесів, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів відповідних апаратів і технологічного обладнання для ректифікації, абсорбції, адсорбції, екстракції та кристалізації у виробництві харчової продукції. Посібник складено у відповідності до робочої програми дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: технологічного спрямування. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov masoobminnykh protsesiv, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv vidpovidnykh aparativ i tekhnolohichnoho obladnannia dlia rektyfikatsii, absorbtsii, adsorbtsii, ekstraktsii ta krystalizatsii u vyrobnytstvi kharchovoi produktsii. Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: tekhnolohichnoho spriamuvannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12071 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Масообмінні процеси_Начальний посібник.pdf | 7,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.