Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1211
Назва: Contact non-equilibrium plasma water treatment in sprouted bread technology
Автори: Соколов, Володимир
Sokolov, Volodimir
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Пивоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Alexander
Пенькова, Віталія Василівна
Pen’kova, Vitaliya
Ключові слова: пророщений пшеничний хліб
Sprouted wheat bread
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
оцінка якості; безпеки
quality assessment; safety
Дата публікації: 2017
Видавництво: NEW BULGARIAN UNIVERSITY
Бібліографічний опис: Contact non-equilibrium plasma water treatment in sprouted bread technology / V. Sokolov, S. Mykolenko, A. Pivovarov, V. Pen’kova // Food-3 Іnternational Сonference «The challenges for quality and safety along the food chain» (Sofia, Bulgaria, 23-25 march 2017). Bulgaria. 2017. Р. 10-11.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1211
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.researchgate.net/profile/Natalija_Atanasova-Pancevska/publication/315657640_THE_EFFECT_OF_NINE_ANTIMICROBIAL_AGENTS_AGAINST_MICROOGANISM_ISOLATED_FROM_FOOD/links/58d8ec524585153378bcd135/THE-EFFECT-OF-NINE-ANTIMICROBIAL-AGENTS-AGAINST-MICROOGANISM-ISOLATED-FROM-FOOD
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1211
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CONTACT NON-EQUILIBRIUM ......pdf84,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.