Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12179
Title: | Фізіологічний стан та вік, як фактори ефективності використання силосу молочними коровами |
Other Titles: | Fiziolohichnyi stan ta vik, yak faktory efektyvnosti vykorystannia sylosu molochnymy korovamy |
Authors: | Дочкін, Дмитро Олексійович Dochkin, Dmytro Oleksiiovych |
Keywords: | фізіологічний стан physiological status молочна продуктивність milk yield силос silage вік age лактація lactation |
Issue Date: | Jun-2025 |
Publisher: | ГО «Молодіжна наукова ліга» ; ТОВ «УКРЛОГОС Груп» |
Citation: | Дочкін Д. О. Фізіологічний стан та вік, як фактори ефективності використання силосу молочними коровами / Д. О. Дочкін ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Пріоритетні напрямки та вектори розвитку світової науки : матеріали VIII Міжнар. студентської наук. конф. ( Суми, 6 черв. 2025 р. ) / ГО «Молодіжна наукова ліга». – Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025. – С. 333-334. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12179. |
Abstract: | У тезах розглянуто вплив фізіологічного стану та віку молочних корів на ефективність використання силосу в зимово-стійловий період. Представлено дані щодо реакції тварин різного віку та на різних етапах лактації на раціони з використанням силосів різного походження. The abstract discusses the influence of physiological status and age of dairy cows on silage utilization efficiency during the winter housing period. It presents data on the response of cows of different ages and lactation stages to rations containing silage of various origins. |
URI: | https://archive.liga.science/index.php/conference-proceedings/issue/view/inter-06.06.2025/136 https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12179 |
ISBN: | 978-617-8312-61-9 |
Appears in Collections: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дочкін_тези_С.333.pdf | 860,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.