Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12179
Назва: Фізіологічний стан та вік, як фактори ефективності використання силосу молочними коровами
Інші назви: Fiziolohichnyi stan ta vik, yak faktory efektyvnosti vykorystannia sylosu molochnymy korovamy
Автори: Дочкін, Дмитро Олексійович
Dochkin, Dmytro Oleksiiovych
Ключові слова: фізіологічний стан
physiological status
молочна продуктивність
milk yield
силос
silage
вік
age
лактація
lactation
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: ГО «Молодіжна наукова ліга» ; ТОВ «УКРЛОГОС Груп»
Бібліографічний опис: Дочкін Д. О. Фізіологічний стан та вік, як фактори ефективності використання силосу молочними коровами / Д. О. Дочкін ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Пріоритетні напрямки та вектори розвитку світової науки : матеріали VIII Міжнар. студентської наук. конф. ( Суми, 6 черв. 2025 р. ) / ГО «Молодіжна наукова ліга». – Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025. – С. 333-334. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12179.
Короткий огляд (реферат): У тезах розглянуто вплив фізіологічного стану та віку молочних корів на ефективність використання силосу в зимово-стійловий період. Представлено дані щодо реакції тварин різного віку та на різних етапах лактації на раціони з використанням силосів різного походження. The abstract discusses the influence of physiological status and age of dairy cows on silage utilization efficiency during the winter housing period. It presents data on the response of cows of different ages and lactation stages to rations containing silage of various origins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://archive.liga.science/index.php/conference-proceedings/issue/view/inter-06.06.2025/136
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12179
ISBN: 978-617-8312-61-9
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дочкін_тези_С.333.pdf860,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.