Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1231
Title: | Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці |
Other Titles: | Influence of plasma-chemically activated water on the quality of bread from dispersed wheat grain |
Authors: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Щербаков, Сергій Романович Shcherbakov, Sergey |
Keywords: | хліб bread плазмохімічно активована вода plasma-chemically activated water, диспергована зернова маса, dispersed grains пшениця wheat якість quality споживчі характеристики consumer characteristics |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій, Об’єднання УКРХЛІБПРОМ, Асоціація УКРКОНДПРОМ |
Citation: | Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко, С. Р. Щербаков // Матер. міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (м. Київ - 13 вересня 2017 р.).- Київ. - 2017.- С. 38-42 |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1231 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вплив плазмохімічно.pdf | 327,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.