Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1231
Title: Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці
Other Titles: Influence of plasma-chemically activated water on the quality of bread from dispersed wheat grain
Authors: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Щербаков, Сергій Романович
Shcherbakov, Sergey
Keywords: хліб
bread
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water,
диспергована зернова маса,
dispersed grains
пшениця
wheat
якість
quality
споживчі характеристики
consumer characteristics
Issue Date: 2017
Publisher: Національний університет харчових технологій, Об’єднання УКРХЛІБПРОМ, Асоціація УКРКОНДПРОМ
Citation: Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко, С. Р. Щербаков // Матер. міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (м. Київ - 13 вересня 2017 р.).- Київ. - 2017.- С. 38-42
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1231
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вплив плазмохімічно.pdf327,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.