Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1231
Назва: Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці
Інші назви: Influence of plasma-chemically activated water on the quality of bread from dispersed wheat grain
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Щербаков, Сергій Романович
Shcherbakov, Sergey
Ключові слова: хліб
bread
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water,
диспергована зернова маса,
dispersed grains
пшениця
wheat
якість
quality
споживчі характеристики
consumer characteristics
Дата публікації: 2017
Видавництво: Національний університет харчових технологій, Об’єднання УКРХЛІБПРОМ, Асоціація УКРКОНДПРОМ
Бібліографічний опис: Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко, С. Р. Щербаков // Матер. міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (м. Київ - 13 вересня 2017 р.).- Київ. - 2017.- С. 38-42
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1231
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив плазмохімічно.pdf327,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.