Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326
Назва: | Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napivfabrykativ biskvitnykh z dodavanniam kaltsiievoho zbahachuvacha |
Автори: | Березовський, Сергій Анатолійович Berezovskyi, Serhii Anatoliiovych |
Ключові слова: | харчова добавка kharchova dobavka крейда активізована kreida aktyvizovana кондитерські вироби kondyterski vyroby кальцій kaltsii продукти харчування produkty kharchuvannia |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Березовський С. А. Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Березовський Сергій Анатолійович; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва бісквітного напівфабрикату збагаченого харчовою крейдою Enjee. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи полягає у розробці та визначенні хімічного складу кальційвмісної добавки на основі крейди та бісквітних виробів з її використанням. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu zbahachenoho kharchovoiu kreidoiu Enjee. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty poliahaie u rozrobtsi ta vyznachenni khimichnoho skladu kaltsiivmisnoi dobavky na osnovi kreidy ta biskvitnykh vyrobiv z yii vykorystanniam. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Березовський С. А..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.