Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326
Назва: Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napivfabrykativ biskvitnykh z dodavanniam kaltsiievoho zbahachuvacha
Автори: Березовський, Сергій Анатолійович
Berezovskyi, Serhii Anatoliiovych
Ключові слова: харчова добавка
kharchova dobavka
крейда активізована
kreida aktyvizovana
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
кальцій
kaltsii
продукти харчування
produkty kharchuvannia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Березовський С. А. Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувача : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Березовський Сергій Анатолійович; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва бісквітного напівфабрикату збагаченого харчовою крейдою Enjee. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи полягає у розробці та визначенні хімічного складу кальційвмісної добавки на основі крейди та бісквітних виробів з її використанням. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu zbahachenoho kharchovoiu kreidoiu Enjee. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty poliahaie u rozrobtsi ta vyznachenni khimichnoho skladu kaltsiivmisnoi dobavky na osnovi kreidy ta biskvitnykh vyrobiv z yii vykorystanniam.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12326
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Березовський С. А..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.