Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327
Title: | Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom |
Authors: | Бец, Анна Сергіївна Bets, Anna Serhiivna |
Keywords: | здорове харчування zdorove kharchuvannia квітковий пилок kvitkovyi pylok морозиво morozyvo збагачувач zbahachuvach продукти харчування produkty kharchuvannia рослинна сировина roslynna syrovyna |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Бец А. С. Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Бец Анна Сергіївна; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія виробництва кисломолочного морозива збагаченого квітковим пилком. Предмет дослідження – зв’язок показників якості збагачувача з якісними показниками кисломолочного морозива. Метою роботи є розробка технології збагаченого кисломолочного морозива з використанням квіткового пилку і пробіотичних мікроорганізмів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kyslomolochnoho morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti zbahachuvacha z yakisnymy pokaznykamy kyslomolochnoho morozyva. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii zbahachenoho kyslomolochnoho morozyva z vykorystanniam kvitkovoho pylku i probiotychnykh mikroorhanizmiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бец А. С..pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.