Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327
Назва: Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom
Автори: Бец, Анна Сергіївна
Bets, Anna Serhiivna
Ключові слова: здорове харчування
zdorove kharchuvannia
квітковий пилок
kvitkovyi pylok
морозиво
morozyvo
збагачувач
zbahachuvach
продукти харчування
produkty kharchuvannia
рослинна сировина
roslynna syrovyna
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бец А. С. Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилком : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Бец Анна Сергіївна; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва кисломолочного морозива збагаченого квітковим пилком. Предмет дослідження – зв’язок показників якості збагачувача з якісними показниками кисломолочного морозива. Метою роботи є розробка технології збагаченого кисломолочного морозива з використанням квіткового пилку і пробіотичних мікроорганізмів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kyslomolochnoho morozyva zbahachenoho kvitkovym pylkom. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti zbahachuvacha z yakisnymy pokaznykamy kyslomolochnoho morozyva. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii zbahachenoho kyslomolochnoho morozyva z vykorystanniam kvitkovoho pylku i probiotychnykh mikroorhanizmiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12327
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бец А. С..pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.