Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328
Title: | Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених |
Other Titles: | Proiekt tsekhu z vyrobnytstva vyrobiv kovbasnykh varenykh |
Authors: | Білий, Іван Андрійович Bilyi, Ivan Andriiovych |
Keywords: | технологічне проєктування tekhnolohichne proiektuvannia варені ковбаси vareni kovbasy м’ясопереробка miasopererobka харчова промисловість kharchova promyslovist проєкт цеху proiekt tsekhu |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Білий І. А. Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Білий Іван Андрійович; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – процес виробництва варених ковбасних виробів у м’ясопереробному підприємстві. Предмет дослідження – технологічне проєктування цеху з виробництва варених ковбас, включаючи підбір обладнання, організацію виробничих потоків, розрахунок потужності, забезпечення санітарних вимог та економічне обґрунтування проєкту. Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка проєкту цеху з виробництва варених ковбасних виробів з урахуванням сучасних технологічних, санітарно-гігієнічних та економічних вимог, що забезпечують ефективність, безпечність та якість продукції. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv u miasopererobnomu pidpryiemstvi. Predmet doslidzhennia – tekhnolohichne proiektuvannia tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbas, vkliuchaiuchy pidbir obladnannia, orhanizatsiiu vyrobnychykh potokiv, rozrakhunok potuzhnosti, zabezpechennia sanitarnykh vymoh ta ekonomichne obgruntuvannia proiektu. Metoiu danoi kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka proiektu tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv z urakhuvanniam suchasnykh tekhnolohichnykh, sanitarno-hihiienichnykh ta ekonomichnykh vymoh, shcho zabezpechuiut efektyvnist, bezpechnist ta yakist produktsii. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Білий І. А..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.