Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328
Назва: Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених
Інші назви: Proiekt tsekhu z vyrobnytstva vyrobiv kovbasnykh varenykh
Автори: Білий, Іван Андрійович
Bilyi, Ivan Andriiovych
Ключові слова: технологічне проєктування
tekhnolohichne proiektuvannia
варені ковбаси
vareni kovbasy
м’ясопереробка
miasopererobka
харчова промисловість
kharchova promyslovist
проєкт цеху
proiekt tsekhu
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Білий І. А. Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Білий Іван Андрійович; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – процес виробництва варених ковбасних виробів у м’ясопереробному підприємстві. Предмет дослідження – технологічне проєктування цеху з виробництва варених ковбас, включаючи підбір обладнання, організацію виробничих потоків, розрахунок потужності, забезпечення санітарних вимог та економічне обґрунтування проєкту. Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка проєкту цеху з виробництва варених ковбасних виробів з урахуванням сучасних технологічних, санітарно-гігієнічних та економічних вимог, що забезпечують ефективність, безпечність та якість продукції. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv u miasopererobnomu pidpryiemstvi. Predmet doslidzhennia – tekhnolohichne proiektuvannia tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbas, vkliuchaiuchy pidbir obladnannia, orhanizatsiiu vyrobnychykh potokiv, rozrakhunok potuzhnosti, zabezpechennia sanitarnykh vymoh ta ekonomichne obgruntuvannia proiektu. Metoiu danoi kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka proiektu tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv z urakhuvanniam suchasnykh tekhnolohichnykh, sanitarno-hihiienichnykh ta ekonomichnykh vymoh, shcho zabezpechuiut efektyvnist, bezpechnist ta yakist produktsii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білий І. А..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.