Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Title: Обґрунтування технології виробництва вин квіткових
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyn kvitkovykh
Authors: Вакуленко, Ангеліна Вячеславівна
Vakulenko, Anhelina Viacheslavivna
Keywords: квіткове вино
kvitkove vyno
акація
akatsiia
троянда
troianda
чорнобривці
chornobryvtsi
холодна екстракція
kholodna ekstraktsiia
мезга
mezgha
органолептика
orhanoleptyka
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Вакуленко А. В. Обґрунтування технології виробництва вин квіткових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вакуленко Ангеліна Вячеславівна; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 106 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Abstract: Метою цієї роботи є обґрунтування технології виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України (троянда дамаська, акація, чорнобривці), з акцентом на їхній хімічний склад, сенсорні характеристики та функціональні властивості. Об’єкт дослідження - технологічний процес виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України. Предмет дослідження - вплив параметрів холодної екстракції та інших технологічних етапів на хімічний склад, сенсорні якості та функціональні властивості квіткових вин. Metoiu tsiiei roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy (troianda damaska, akatsiia, chornobryvtsi), z aktsentom na yikhnii khimichnyi sklad, sensorni kharakterystyky ta funktsionalni vlastyvosti. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy. Predmet doslidzhennia - vplyv parametriv kholodnoi ekstraktsii ta inshykh tekhnolohichnykh etapiv na khimichnyi sklad, sensorni yakosti ta funktsionalni vlastyvosti kvitkovykh vyn.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вакуленко А. В..pdf2,34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.