Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Назва: | Обґрунтування технології виробництва вин квіткових |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyn kvitkovykh |
Автори: | Вакуленко, Ангеліна Вячеславівна Vakulenko, Anhelina Viacheslavivna |
Ключові слова: | квіткове вино kvitkove vyno акація akatsiia троянда troianda чорнобривці chornobryvtsi холодна екстракція kholodna ekstraktsiia мезга mezgha органолептика orhanoleptyka |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Вакуленко А. В. Обґрунтування технології виробництва вин квіткових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вакуленко Ангеліна Вячеславівна; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 106 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332 |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї роботи є обґрунтування технології виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України (троянда дамаська, акація, чорнобривці), з акцентом на їхній хімічний склад, сенсорні характеристики та функціональні властивості. Об’єкт дослідження - технологічний процес виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України. Предмет дослідження - вплив параметрів холодної екстракції та інших технологічних етапів на хімічний склад, сенсорні якості та функціональні властивості квіткових вин. Metoiu tsiiei roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy (troianda damaska, akatsiia, chornobryvtsi), z aktsentom na yikhnii khimichnyi sklad, sensorni kharakterystyky ta funktsionalni vlastyvosti. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy. Predmet doslidzhennia - vplyv parametriv kholodnoi ekstraktsii ta inshykh tekhnolohichnykh etapiv na khimichnyi sklad, sensorni yakosti ta funktsionalni vlastyvosti kvitkovykh vyn. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вакуленко А. В..pdf | 2,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.