Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Назва: Обґрунтування технології виробництва вин квіткових
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyn kvitkovykh
Автори: Вакуленко, Ангеліна Вячеславівна
Vakulenko, Anhelina Viacheslavivna
Ключові слова: квіткове вино
kvitkove vyno
акація
akatsiia
троянда
troianda
чорнобривці
chornobryvtsi
холодна екстракція
kholodna ekstraktsiia
мезга
mezgha
органолептика
orhanoleptyka
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Вакуленко А. В. Обґрунтування технології виробництва вин квіткових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вакуленко Ангеліна Вячеславівна; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 106 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є обґрунтування технології виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України (троянда дамаська, акація, чорнобривці), з акцентом на їхній хімічний склад, сенсорні характеристики та функціональні властивості. Об’єкт дослідження - технологічний процес виробництва квіткових вин із використанням холодної екстракції на основі місцевої сировини України. Предмет дослідження - вплив параметрів холодної екстракції та інших технологічних етапів на хімічний склад, сенсорні якості та функціональні властивості квіткових вин. Metoiu tsiiei roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy (troianda damaska, akatsiia, chornobryvtsi), z aktsentom na yikhnii khimichnyi sklad, sensorni kharakterystyky ta funktsionalni vlastyvosti. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva kvitkovykh vyn iz vykorystanniam kholodnoi ekstraktsii na osnovi mistsevoi syrovyny Ukrainy. Predmet doslidzhennia - vplyv parametriv kholodnoi ekstraktsii ta inshykh tekhnolohichnykh etapiv na khimichnyi sklad, sensorni yakosti ta funktsionalni vlastyvosti kvitkovykh vyn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12332
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вакуленко А. В..pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.