Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336
Title: | Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh bezghliutenovykh |
Authors: | Герасименко, Софія Віталіївна Herasymenko, Sofiia Vitaliivna |
Keywords: | вироби кондитерські vyroby kondyterski целіакія tseliakiia глютен hliuten цукри tsukry готовий виріб hotovyi vyrib безглютенові вироби bezghliutenovi vyroby |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Герасименко С. В. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Герасименко Софія Віталівна; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Мета роботи – розробка технології борошняних кондитерських виробів цільового призначення та їх товарознавча оцінка для розширення асортименту продуктів із заданими властивостями. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Meta roboty – rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv tsilovoho pryznachennia ta yikh tovaroznavcha otsinka dlia rozshyrennia asortymentu produktiv iz zadanymy vlastyvostiamy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Герасименко С. В..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.