Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336
Назва: Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh bezghliutenovykh
Автори: Герасименко, Софія Віталіївна
Herasymenko, Sofiia Vitaliivna
Ключові слова: вироби кондитерські
vyroby kondyterski
целіакія
tseliakiia
глютен
hliuten
цукри
tsukry
готовий виріб
hotovyi vyrib
безглютенові вироби
bezghliutenovi vyroby
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Герасименко С. В. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютенових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Герасименко Софія Віталівна; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Мета роботи – розробка технології борошняних кондитерських виробів цільового призначення та їх товарознавча оцінка для розширення асортименту продуктів із заданими властивостями. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Meta roboty – rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv tsilovoho pryznachennia ta yikh tovaroznavcha otsinka dlia rozshyrennia asortymentu produktiv iz zadanymy vlastyvostiamy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12336
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герасименко С. В..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.