Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Title: | Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv khlibobulochnykh diabetychnoho pryznachennia |
Authors: | Гриценко, Олексій Олексійович Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych |
Keywords: | вироби хлібобулочні vyroby khlibobulochni глікемічний індекс hlikemichnyi indeks борошняні суміші boroshniani sumishi харчова цінність kharchova tsinnist вироби діабетичного призначення vyroby diabetychnoho pryznachennia |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Гриценко О. О. Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Гриценко Олексій Олексійович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Метою досліджень є розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Metoiu doslidzhen ye rozrobka naukovo obgruntovanoi tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гриценко О. О..pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.