Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Title: Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv khlibobulochnykh diabetychnoho pryznachennia
Authors: Гриценко, Олексій Олексійович
Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych
Keywords: вироби хлібобулочні
vyroby khlibobulochni
глікемічний індекс
hlikemichnyi indeks
борошняні суміші
boroshniani sumishi
харчова цінність
kharchova tsinnist
вироби діабетичного призначення
vyroby diabetychnoho pryznachennia
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Гриценко О. О. Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Гриценко Олексій Олексійович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Abstract: Об’єкт дослідження – хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Метою досліджень є розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Metoiu doslidzhen ye rozrobka naukovo obgruntovanoi tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гриценко О. О..pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.