Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Назва: Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv khlibobulochnykh diabetychnoho pryznachennia
Автори: Гриценко, Олексій Олексійович
Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych
Ключові слова: вироби хлібобулочні
vyroby khlibobulochni
глікемічний індекс
hlikemichnyi indeks
борошняні суміші
boroshniani sumishi
харчова цінність
kharchova tsinnist
вироби діабетичного призначення
vyroby diabetychnoho pryznachennia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гриценко О. О. Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Гриценко Олексій Олексійович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Метою досліджень є розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення з високими показниками якості. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Metoiu doslidzhen ye rozrobka naukovo obgruntovanoi tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv diabetychnoho pryznachennia z vysokymy pokaznykamy yakosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12337
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриценко О. О..pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.