Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346
Назва: | Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva piure dlia dytiachoho kharchuvannia na osnovi topinamburu |
Автори: | Зарубенко, Анна Володимирівна Zarubenko, Anna Volodymyrivna |
Ключові слова: | топінамбур topinambur морква morkva гарбуз harbuz яблуко yabluko пюре piure поживна цінність pozhyvna tsinnist дитяче харчування dytiache kharchuvannia |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Зарубенко А. В. Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Зарубенко Анна Володимирівна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Метою досліджень є обґрунтування технології та розробка рецептур пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii ta rozrobka retseptur piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зарубенко А. В..pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.