Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346
Назва: Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva piure dlia dytiachoho kharchuvannia na osnovi topinamburu
Автори: Зарубенко, Анна Володимирівна
Zarubenko, Anna Volodymyrivna
Ключові слова: топінамбур
topinambur
морква
morkva
гарбуз
harbuz
яблуко
yabluko
пюре
piure
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
дитяче харчування
dytiache kharchuvannia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Зарубенко А. В. Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуру : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Зарубенко Анна Володимирівна; наук. керівник Гезь Яна; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Метою досліджень є обґрунтування технології та розробка рецептур пюреподібних консервів на основі топінамбуру. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii ta rozrobka retseptur piurepodibnykh konserviv na osnovi topinamburu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12346
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зарубенко А. В..pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.