Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12358
Title: Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних на основі сухих сумішей
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napivfabrykativ biskvitnykh na osnovi sukhykh sumishei
Authors: Кабаненко, Аліна Валеріївна
Kabanenko, Alina Valeriivna
Keywords: бісквітний напівфабрикат
biskvitnyi napivfabrykat
суха суміш
sukha sumish
цукри
tsukry
зольність
zolnist
готовий виріб
hotovyi vyrib
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кабаненко А. В. Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних на основі сухих сумішей : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Кабаненко Аліна Валеріївна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12358
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія виробництва бісквітних напівфабрикатів на основі сухих бісквітних сумішей закордонного виробництва. Предмет дослідження – зв’язок показників якості сухих бісквітних сумішей закордонного виробництва та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого бісквітного напівфабрикату. Метою роботи є обґрунтування та розробка технології бісквітних напівфабрикатів на основі сухих сумішей та оцінка їх якості. Борошняні кондитерські вироби є традиційним для споживчого ринку продуктом і займають перше місце з продажу серед усіх видів кондитерських виробів. До них відносяться, насамперед, печиво та вафлі, а також бісквіти, кекси, рулети, торти та тістечка. Основою таких виробів є бісквітний напівфабрикат. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnykh napivfabrykativ na osnovi sukhykh biskvitnykh sumishei zakordonnoho vyrobnytstva. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti sukhykh biskvitnykh sumishei zakordonnoho vyrobnytstva ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho biskvitnoho napivfabrykatu. Metoiu roboty ye obgruntuvannia ta rozrobka tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ na osnovi sukhykh sumishei ta otsinka yikh yakosti. Boroshniani kondyterski vyroby ye tradytsiinym dlia spozhyvchoho rynku produktom i zaimaiut pershe mistse z prodazhu sered usikh vydiv kondyterskykh vyrobiv. Do nykh vidnosiatsia, nasampered, pechyvo ta vafli, a takozh biskvity, keksy, rulety, torty ta tistechka. Osnovoiu takykh vyrobiv ye biskvitnyi napivfabrykat.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12358
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кабаненко А. В..pdf1,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.